Met een warmtepomp kunt u op een duurzame manier uw woning en tapwater verwarmen.

Een investering in een warmtepomp kan in korter dan tien jaar terugverdiend worden. Daarna zijn de kosten beduidend lager dan de kosten van een gasgestookte verwarming. Door aanvullend te isoleren en elektra op te wekken met zonnepanelen kunt u uw kosten nog verder verlagen of zelfs tot nul terugbrengen. Ook voor het milieu is dat natuurlijk voordelig. Profiteer van de subsidie die voor vele soorten warmtepompen wordt verstrekt door het rvo.

Op http://www.liveheatpump.be/ vindt u over deze manier van verwarmen veel informatie. Daar kunt u online en live via een meetsysteem de warmteopbrengst van een warmtepomp zien. Deze zijn geplaatst in verschillende woningen door het hele land heen (elke plek met een ander klimaat) gedurende vijf jaar.

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het plaatsen van warmtepompen. Er zijn verschillende soorten in kwaliteit, maat en uitvoering op de markt. Wij kunnen u advies geven wat voor soort warmtepomp geschikt is voor uw woning en uw budget.

Wij leggen ook hybride systemen aan. In dat geval houdt u uw gasketel en wordt daar een warmtepomp naast geplaatst. U kunt ook een kleinere warmtepomp laten installeren als u het systeem combineert met een hout-CV-kachel of Pellet-kachel (kleine houten korreltjes).

Bij het volledig verwarmen via de warmtepomp wordt een een boiler voor het warme tapwater geplaatst.

Wij kunnen ook flexibele buffervaten voor u plaatsen die wij zelf vervaardigen van EPDM rubber. Dit is vooral handig als het buffervat niet makkelijk geplaatst kan worden. Voor meer info: www.flexibelebuffervaten.nl

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.