Buitenkans op korte termijn leverbaar:

Panasonic bi-bloc warmtepomp 12 kw

Panasonic bi-bloc warmtepomp 16kw


Door de grote vraag naar warmtepompen en de lange levertijden is het op het moment moeilijk om op korte termijn een warmtepomp aan te schaffen. Levertijden kunnen oplopen tot een jaar of langer.
Echter hebben wij een aantal Panasonic 12 kw bi-blocks en Panasonic 16 kw bi-blocs kunnen reserveren welke wij binnen enkele weken kunnen leveren. Dit doordat een groot project in het buitenland niet door is gegaan en er een aantal beschikbaar zijn gekomen voor verkoop in nederland.

Aquarea verwarmt uw woning effectief en efficiënt, zelfs bij extreme buitentemperaturen. Aquarea kan in de zomermaanden ook koelen en gedurende het volledige jaar warm water produceren. Aquarea T-CAP is geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten en behoudt zijn totale capaciteit ook bij extreme koude weersomstandigheden. Het mono-bloc systeem: deze unit is voorzien van een buitenunit. De installatie vereist geen koudemiddelleiding en is alleen verbonden met de verwarming en/of warmwater.

  • Hoge energieklasse A++
  • Constante capaciteit tot -20°C
  • Maximale aanvoertemperatuur van hydraulische module: 60°C
  • Werkt bij temperaturen tot -20°C
  • Speciale software voor duurzame woningen met minimale aanvoertemperatuur van 20°C
  • Ingebouwde magnetische waterfilter en flowmeter, evenals automatisch ontluchtingsventiel
  • Productie van warm water met externe boiler
  • Beheer en service via de cloud dankzij CZ-TAW1
  • Eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel
Panasonic 12 kw aquarea warmtepomp bi-block (KITWC12H9E8)

Leverbaar binnen enkele weken

7695,- exclusief btw (prijzen onder voorbehoud, ivm prijswijzigingen)

3450,- subsidie
Deze warmtepompen komen uit het buitenland en zijn afgezekerd voor 30 ampere. Kleine huizen hebben vaak 25 ampere en grotere hebben vaak 35 ampere.

Indien gewenst kan deze door ons geïnstalleerd worden.

Raming installatiekosten(arbeid en installatiemateriaal) afhankelijk van uw persoonlijke situatie:

ca 3500,- exclusief btw (bij 12 kw)Panasonic 16kw aquarea warmtepomp bi-bloc.

WH-SXC16H9E8/WH-UXHE8

Nog een paar leverbaar binnen enkele weken

10700,- exclusief btw (prijzen onder voorbehoud, ivm prijswijzigingen)

3750,- subsidie

Indien gewenst kan deze door ons geïnstalleerd worden.

Raming installatiekosten(arbeid en installatiemateriaal) afhankelijk van uw persoonlijke situatie:

ca 3500,- exclusief btw (bij 16 kw)

Met een warmtepomp kunt u op een duurzame manier uw woning en tapwater verwarmen.

Een investering in een warmtepomp kan in korter dan tien jaar terugverdiend worden. Daarna zijn de kosten beduidend lager dan de kosten van een gasgestookte verwarming. Door aanvullend te isoleren en elektra op te wekken met zonnepanelen kunt u uw kosten nog verder verlagen of zelfs tot nul terugbrengen. Ook voor het milieu is dat natuurlijk voordelig. Profiteer van de subsidie die voor vele soorten warmtepompen wordt verstrekt door het rvo.

Op http://www.liveheatpump.be/ vindt u over deze manier van verwarmen veel informatie. Daar kunt u online en live via een meetsysteem de warmteopbrengst van een warmtepomp zien. Deze zijn geplaatst in verschillende woningen door het hele land heen (elke plek met een ander klimaat) gedurende vijf jaar.

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het plaatsen van warmtepompen. Er zijn verschillende soorten in kwaliteit, maat en uitvoering op de markt. Wij kunnen u advies geven wat voor soort warmtepomp geschikt is voor uw woning en uw budget.

Wij leggen ook hybride systemen aan. In dat geval houdt u uw gasketel en wordt daar een warmtepomp naast geplaatst. U kunt ook een kleinere warmtepomp laten installeren als u het systeem combineert met een hout-CV-kachel of Pellet-kachel (kleine houten korreltjes).

Bij het volledig verwarmen via de warmtepomp wordt een een boiler voor het warme tapwater geplaatst.

Wij kunnen ook flexibele buffervaten voor u plaatsen die wij zelf vervaardigen van EPDM rubber. Dit is vooral handig als het buffervat niet makkelijk geplaatst kan worden. Voor meer info: www.flexibelebuffervaten.nl

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.