Pelletketel

Een pelletketel verwarmt uw huis via pelletkorrels, deze worden opgeslagen in een bunker die naast de ketel wordt gebouwd. De toevoer van de pellets gaat automatisch. Pellets worden zeer efficient verbrand waardoor een pelletketel een zeer hoog rendement en weinig uitstoot heeft.  

Biomatic_Depo1

Wij installeren en leveren verschillende soorten pelletketels. Zoals de merken Adler, GreenEcoTherm En Ariterm.

De pelletketel is geschikt voor zeer grote woningen, appartementencomplexen, hotels en bedrijfsgebouwen, maar ook voor kleinere en/of goed geisoleerde woningen en bedrijfsgebouwen. Het rendement zit ruim boven de 90% en daardoor bent u verzekerd van minimale stookkosten.

Pelletketels worden aangesloten op uw cv-systeem. Al het water in huis kan zo met pellets verwarmd worden, zoals het sanitair, vloerverwarming en de radiatoren. 

Ook kan er een extra buffervat op worden aangesloten waarop weer zonnepanelen en zonnecollectoren kunnen worden aangesloten. 

Zo verwarmt u het hele huis milieubewust en goedkoop.

Bij een normaal huishouden met gasaansluiting zal je ca 15% besparen op je gasrekening.

Voor huizen of bedrijven die stoken met olie of een eigen gastank hebben is een Pelletketel een zeer rendabele keuze. De besparing zal tussen 30% en 80 % liggen.

Voor gebouwen die uitermate veel gas gebruiken zoals bedrijfspanden of scholen zal de besparing zeker boven de 30% liggen.

Adler-Orte-Airpower
Adler Airpower 130
zelfreinigende airheater met 320 kg pelletbunker – GRATIS na €10970 ISDE subsidie!

De Adler Airpower 130: een complete heteluchtverwarming op pellets. Goedkoop en tóch duurzaam verwarmen!

De Airpower 130 kan met zijn maximale effectieve vermogen van 117kW ruimtes tot ca. 5500m3 verwarmen. Met de krachtige ingebouwde ventilator is hij uitermate geschikt voor de verwarming van bedrijfshallen, garages, werkplaatsen, stallen, opslaglokaties etc.

Dankzij de ruime ISDE-subsidie is de Adler Airpower nagenoeg gratis. U dient alleen nog een rookkanaal en stroomaansluiting te voorzien. Door de gebruiksklare opzet van de Airpower 130 vergt de installatie slechts een beperkte investering en is eventueel eenvoudig zelf uit te voeren.

De Adler Airpower 130 wordt geleverd met een 320kg pelletbunker en pellettoevoersysteem. Tegen een kleine meerprijs kunt u de bunkercapaciteit uitbreiden naar 500kg. Als u maximaal gemak wenst kunt u ook kiezen voor een 7 tons pelletbunker die geschikt is voor bulkleveringen.

Adler-Hydroline 20kw
Adler-Hydroline 20kw
Adler Hydroline pelletketel – Zeer voordelig met subsidie!

Prijs: 4660,- (inc btw) minus 2500,- aan subsidie wordt: 2160,-

 De Adler Hydroline CV-pelletketel is een fraaie compacte pelletketel met een groot gebruiksgemak en een hoge bedrijfszekerheid De Hydroline biedt uit uitzonderlijk hoog comfort en gebruiksgemak tegen een zeer schappelijke prijs: een 65 kg. pelletbunker is al geintegreerd en de pelletketel is ook al voorzien van een HR-circulatiepomp. Doordat alles geintegreerd is is het aansluiten gemakkelijk en heeft u de ketel in no-time aan het verwarmen. Voor een continue betrouwbare en schone werking reinigt de ketel zichzelf met een slim rotatiesysteem van de branderbak. lees meer
De Ariterm pelletketels blinken uit in efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met een ruim asreservoir, zelfreinigende warmtewisselaars en een efficiënte brander met lambdaregeling biedt Ariterm u lage gebruikskosten, een probleemloze werking en ruime schoonmaakintervallen.

Standaard reeds voorzien van internetbediening, lambdasturing en een energiezuinige CV-regeling met draadloze kamerthermostaat. Uitbreidbaar met een warmwatervoorziening en een electrisch verwarmingselement als backup. Daarnaast biedt Ariterm bijpassende gepatenteerde systemen voor pelletopslag en pellettransport.
Ariterm Biomatic 20i

20I De meest complete 20i versie met ww en electrische heater.

Output 20kw / Rendement 91% / Automatische reiniging / Internetbediening en -monitoring / CV-regeling met draadloze kamerthermostaat / Warm water /Electrische backup

Aanbieding klik hier

Subsidie 2500,- 

 

Ariterm-Biomatic 60i
Ariterm-Biomatic 60i

Biocomppx 60: De meest complete versie met geintegreerde warmwatervoorziening.

Vermogen 60kw / Rendement 92% / Automatische reiniging / Warm water

Aanbieding klik hier

Subsidie 2500,-

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven