Oosterwold: installatie warmtepompen en zonnepanelen

Lopende projecten in Oosterwold:

Advies en begeleiding bij het installeren van warmtepompen en aanleg hout cv kachel bij verschillende kavels in Oosterwold (maakoosterwold.nl) : het innovatieve doe het zelf gebiedontwikkelings project in buitengebied Almere.

Wilt u advies over het verwarmen van uw te bouwen woning in Oosterwold? Michiel komt graag bij u langs. Hij heeft een flexibele en creatieve geest en kan allround meedenken, ook bij een vernieuwde vorm van bouwen. Hij heeft ruime ervaring in ecologisch bouwen en het installeren van verschillende duurzame verwarmingssystemen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven