Zeer voordelige pelletketel met subsidie

Adler Hydroline pelletketel – met subsidie!

Prijs: 4660,- (inc btw) minus 2500,- aan subsidie wordt: 2160,-

 De Adler Hydroline CV-pelletketel is een fraaie compacte pelletketel met een groot gebruiksgemak en een hoge bedrijfszekerheid De Hydroline biedt uit uitzonderlijk hoog comfort en gebruiksgemak tegen een zeer schappelijke prijs: een 65 kg. pelletbunker is al geintegreerd en de pelletketel is ook al voorzien van een HR-circulatiepomp. Doordat alles geintegreerd is is het aansluiten gemakkelijk en heeft u de ketel in no-time aan het verwarmen. Voor een continue betrouwbare en schone werking reinigt de ketel zichzelf met een slim rotatiesysteem van de branderbak. Dit voorkomt ook eventuele verstoppingen die soms kunnen optreden bij mindere kwaliteit pellets. De Hydroline pelletketels hebben daar geen last van.

Snelle terugverdientijd door de lage prijs, het hoge rendement en €2500 subsidie!Door de vijf vermogensstanden en het hoge rendement is de Adler Hydroline zeer zuinig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen en gebouwen. Door het hoge rendement en de schone verbranding komt u in Nederland voor €2500 ISDE subsidie in aanmerking. In België komt de ketel in aanmerking voor de Vlaamse groene leningen of de Waalse ecopack premie. De Adler Hydro line heeft vanzelfsprekend 2 jaar totaalgarantie.

De installatie is zeer gemakkelijk te installeren en te onderhouden doordat de pomp en pelletreservoir al geintegreerd zijn en er maar 3 aansluitingen zijn: aanvoer, retour en overstort. Het onderhoud van de ketel is volledig uit te voeren via de voorkant. Daarnaast zijn de zijpanelen eenvoudig af te nemen voor een eenvoudige bereikbaarheid van de electro-mechanische componenten.

Eenvoudig uit te breiden

De Hydroline pelletketels zijn uit te breiden met een bijpassend pelletreservoir van 250kg of nog grotere vrijstaande pelletbunkers van 4 tot 8 ton. Hiermee kunt u de tijd tussen het bijvullen aanzienlijk verlengen van enkele weken bij de 250kg bunker tot vele maanden bij de grotere reservoirs.
Eind 2016 zal deze ketel ook uitgerust worden met een bediening via Internet of Bluetooth

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven